• Večeře
  • 23.1.2022

Bouillabaisse - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

6-21.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
2 min
Vaření
Vaření
38 min

Suroviny

  • 2 cibule
  • 1 pórek
  • 2 stroužky česnek
  • 4 brambory
  • 50 ml olivový olej
  • 700 ml voda
  • 75 g rajčatový protlak
  • 5 g rybí vývar
  • 1 čajová lžička sušený fenykl
  • 6 vlákna šafrán
  • 2 filety bílá ryba
  • 2 filety losos
  • 200 g celé krevety
  • 15 g plocholistá petržel

Oloupejte a nakrájejte 2 cibule, 1 pórek, 2 stroužky česneku a 4 brambory a nakrájejte je nahrubo.

Cibuli, pórek a stroužky česneku vložte do mísy kuchyňského robota.

Uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Stěrkou setřete stěny mísy a přidejte 50 ml olivového oleje a stiskněte tlačítko „Start“.

Přidejte 700 ml vody, 75 g rajčatového protlaku, 5 g rybího vývaru, 1 lžičku sušeného fenyklu a 6 šafránových vláken a stiskněte „Start“.

Přidejte 4 nakrájené brambory a zavřete víko bez uzávěru.

Do vnějšího napařovacího košíku dejte 2 filety z bílé ryby, 2 filety z lososa a 200 g celých krevet.

Umístěte externí napařovací košík na mísu a stiskněte „Start“.

Ryby, krevety a brambory odložte stranou.

Rozmixujte vývar tak, že uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Na každý talíř dejte kousky ryby s několika krevetami a bramborami.

Vývar sceďte přes cedník a nalijte ho do každého talíře.

Vše ozdobte petrželkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše