• Oběd
  • 22.7.2020

Brambory a klobásy - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+

Brambory a klobásy.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 800 g brambor s pevnou dužinou, oškrábané a na kousky
  • 6 klobás Chipolata, na tři díly
  • 2 klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly
  • 6 filet z ančoviček v oleji, nasekaných
  • 2 lžičky kapar, nasekaných (nebo nakládané okurky)
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 2 lžičky kukuřičné mouky smíchané s trochou vývaru
  • 100 ml nízkotučné smetany
  • 2 lžíce strouhaného parmazánu
  • 2 lžíce oleje

Připravte si ingredience. 
Brambory a klobásy 2.jpg
Vložte do nádoby klobásy. 
Klobásy osmahněte. 
Přidejte směs vývaru a kukuřičné mouky, smetanu, kapary a ančovičky. 
Dobře zamíchejte. 
Pak přidejte brambory.
Brambory a klobásy 3.jpg
Doba vaření: 7 minut 
Přidejte parmazán. 
Podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše