KROK 1: V hrnci za stálého míchání stěrkou na mírném ohni rozpusťte cukr, abyste získali zlatavý karamel. Karamel nalijte do formy na savarin (20 cm x 5 cm) a nechte ztuhnout.
KROK 2: Troubu předehřejte na 180°C.
KROK 3: Do mísy mixéru nalijte kondenzované mléko, plnotučné mléko a vejce. Zavřete víko a mixujte na minimální rychlost po dobu 1 minuty.
KROK 4: Nalijte směs do formy a položte na ni plát alobalu. Formu vložte do další větší formy a zalijte ji třemi čtvrtinami vody, abyste vytvořili koupel.
KROK 5: Pečte 1 hodinu.
KROK 6: Nechte vychladnout a poté dejte alespoň na 4 hodiny do lednice.
KROK 7: Vyklopte do vhodné nádoby.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty