Nahraďte čokoládovou pomazánku mandlovým krémem, džemem atd.
Nalijte 110 ml mléka a sáček droždí do kuchyňského robotu.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 250 g mouky, 2 žloutky, sůl, 30 g cukru a 30 g másla. Nasaďte zpět víko a stiskněte „Start“.
Těsto zpracujte ručně po dobu 1 minuty a válečkem ho rozválejte na trojúhelník.
Nakrájejte 8 proužků a rozetřete na ně 200 g čokoládové pomazánky.
Každý proužek stočte na sebe a vložte do formy.
Nechte 1 hodinu 30 minut odležet, někde, kde není průvan.
Troubu předehřejte na 165 °C (stupeň 5/6).
Briošku potřete posledním žloutkem a posypte hoblinkami čokolády.
Pečte 25 min.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty