• Svačina
  • 15.11.2021

Bruschetta s prosciuttem a chřestem - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

0fcc1125-379a-42b5-84e1-492b725b4fb8.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
3 min

Suroviny

  • 4 ks velké plátky rustikálního chleba, opečené
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný
  • 20 ks stonky zeleného chřestu, omyté a oloupané
  • 4 plátky prosciutto
  • 600 g rajčata, omytá a na kostičky
  • 200 g cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 15 lístků čerstvá bazalka, omytá a na tenké plátky
  • 2 lžíce olivový olej
  • 50 g parmazánové hobliny
  • paprika Espelette (nebo sladká paprika)


POSTUP:

Připravte si ingredience. 


image.png
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. 

Čerstvou bazalku omyjte a nasekejte najemno. 

Plátky chleba potřete česnekem.

image.png
Do nádoby nalijte olej.

Přidejte cibuli a rajče.
image.png

Ochuťte solí, pepřem, chilli papričkou a bazalkou.

Přidejte 50 ml vody.

Chřest vložte do parního koše.
image.png
Koš vložte na zeleninu.

Doba vaření: 3 minuty.

Na opečený chléb postupně pokládejte rajčata, prosciutto, chřest a parmazán.

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše