• Svačina
  • 13.4.2022

BRUSCHETTA - Tuňák Rio Mare s citronem a černým pepřem, bazalkové pesto, kumato

RioMare_Recept_Bruschetta.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • Tuňák Rio Mare s citronem a černým -pepřem (4x 80 g)
  • Ciabatta nebo tomatová bageta 8 plátků
  • Rajče keřík (Kumato) 4 ks
  • Keříková rajská jablka 4 ks
  • Červená cibule 2 ks
  • Bazalkové pesto (Mutti)
  • Květy kapar 8 ks
  • Sušená rajčata 8 ks
  • Česnek 2 stroužky
  • Tymián 1 stvol
  • Olivový olej 1 pol. lžíce

Postup:

1. Jednotlivé plátky bagety nebo Ciabatty pokapeme olivovým olejem a opečeme na předem zahřáté pánvi z obou stran dozlatova.

2. Jednotlivá rajská jablka rozřízneme na čtvrtiny a odřízneme jadřinec. Poté nakrájíme na menší kostičky.

3. Česnek nakrájíme společně se sušenými rajčaty a červenou cibulí najemno. Takto připravený základ na Bruschettu orestujeme na předem zahřáté pánvi.

4. Přidáme citronového tuňáka, nakrájená rajská jablka na kostičky a květy kapar. Celou směs důkladně promícháme.

5. Opečenou Ciabattu, potřeme bazalkový pestem a postupně na jednotlivé plátky vrstvíme předem připravenou směs s citronovým tuňákem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše