KROK 1: Tento recept vyžaduje dvě základní přípravy: sladké těsto na dort (6 osob) a čokoládový krém ganache (6 osob). Připravili jste si je, než budete pokračovat v tomto receptu? Pokud ne, recepty na sladké těsto na dort a čokoládový krém ganache najdete v bloku "Předpoklad" návratem na hlavní obrazovku receptu.
KROK 2: Do obdélníkové formy vyložené potravinářskou fólií nalijte čokoládový krém ganache do tloušťky 0,5 cm. Odložte na 2 hodiny do lednice.
KROK 3: Troubu předehřejte na 170°C.
KROK 4: Sladké těsto na dort rovnoměrně rozdělte mezi formy na muffiny (asi 60 g na formu). Pečte 18 minut.
KROK 5: Nechte vychladnout na mřížce a poté vyjměte z dortových forem. U tohoto receptu vznikne 10 cupcaků.
KROK 6: Na pracovní ploše smíchejte marcipán a potravinářské barvivo, abyste získali oranžovou barvu na sýr čedar v burgeru. Posypte pracovní plochu trochou kukuřičné mouky. Pomocí válečku vyválejte marcipán na tloušťku 2 mm. Nakrájejte ho na 6 cm čtverečky.
KROK 7: Sestavte burgery. Cupcaky rozkrojte napůl. Nakrájejte ganache na 10 plátků pomocí 6 cm vykrajovátka, abyste vytvořili maso.
KROK 8: Umístěte kolečka ganache na základ cupcaku. Pokračujte v sestavování burgeru tím, že na něj položíte marcipán ‚čedar‘, poté nakrájené jahody a nakonec mátu, která dodá iluzi rajčat a hlávkového salátu.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty