• Dezerty
  • 2.4.2024

Burgerové cupcaky - Kuchyňský robot Tefal i-Coach Touch s váhou QB951838

Burgerové cupcaky.jpg
Počet osob
Počet osob
8
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
60 min
Vaření
Vaření
42 min

Suroviny

  • 1 sladké těsto na dort (6 os.)
  • 1 čokoládový krém ganache (6 osob)
  • 250 g marcipánu
  • Žluté potravinářské barvivo
  • Červené potravinářské barvivo
  • 20 čerstvých jahod
  • 30 jemně nasekaných lístků máty

KROK 1: Tento recept vyžaduje dvě základní přípravy: sladké těsto na dort (6 osob) a čokoládový krém ganache (6 osob). Připravili jste si je, než budete pokračovat v tomto receptu? Pokud ne, recepty na sladké těsto na dort a čokoládový krém ganache najdete v bloku "Předpoklad" návratem na hlavní obrazovku receptu.

KROK 2: Do obdélníkové formy vyložené potravinářskou fólií nalijte čokoládový krém ganache do tloušťky 0,5 cm. Odložte na 2 hodiny do lednice.

KROK 3: Troubu předehřejte na 170°C.

KROK 4: Sladké těsto na dort rovnoměrně rozdělte mezi formy na muffiny (asi 60 g na formu). Pečte 18 minut.

KROK 5: Nechte vychladnout na mřížce a poté vyjměte z dortových forem. U tohoto receptu vznikne 10 cupcaků.

KROK 6: Na pracovní ploše smíchejte marcipán a potravinářské barvivo, abyste získali oranžovou barvu na sýr čedar v burgeru. Posypte pracovní plochu trochou kukuřičné mouky. Pomocí válečku vyválejte marcipán na tloušťku 2 mm. Nakrájejte ho na 6 cm čtverečky.

KROK 7: Sestavte burgery. Cupcaky rozkrojte napůl. Nakrájejte ganache na 10 plátků pomocí 6 cm vykrajovátka, abyste vytvořili maso.

KROK 8: Umístěte kolečka ganache na základ cupcaku. Pokračujte v sestavování burgeru tím, že na něj položíte marcipán ‚čedar‘, poté nakrájené jahody a nakonec mátu, která dodá iluzi rajčat a hlávkového salátu.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše