• Oběd
  • 26.1.2022

Cannelloni se špenátem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

8-29.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
45 min
Vaření
Vaření
11 min

Suroviny

  • 12 Cannelloni
  • 50 g cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 20 ml olivový olej
  • 250 g zmražený špenát
  • 400 g ricotta
  • 1 vejce
  • 125 g strouhaný parmezán
  • 250 ml bešamelová omáčka
  • sůl

Náplň můžete vyměnit za boloňskou omáčku.

Přidejte 100 ml do vody na těstoviny.

Do nádoby dejte česnek, uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Vložte míchací nástavec a olej.

Pro spuštění varu uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Přidejte špenát.

Pro spuštění varu uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Přidejte ricottu, vejce, sůl a polovinu parmezánu.

K promíchání přísad zavřete víko a stiskněte „Start“.

Na dno hrnce dejte vrstvu bešamelové omáčky, naplňte cannelloni a dejte je do hrnce.

Na cannelloni nalijte zbytek bešamelu a posypte strouhaným parmezánem.

Troubu předehřejte na 180 °C a pečte 30 min.

Servírujte teplé.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše