Carbonara gnocchi se smetanou - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
5 min
Vaření
3 min
Suroviny
600 g gnocchi
10 plátků pancetty, nakrájené (nebo slaniny)
2 lžíce olivového oleje
4 žloutky na omáčku
60 g strouhaného parmazánu nebo pecorina
300 ml nesoleného zeleninového vývaru
100 g smetany
Pepř
Připravte si ingredience. Dejte třetinu sýru stranou. V misce smíchejte žloutky, zbývající sýr a pětinu vývaru. Do nádoby nalijte olej. Osmahněte pancettu. Přidejte smetanu, vývar a gnocchi. Opepřete a zamíchejte. Doba vaření: 3 minuty Přidejte směs žloutků a sýru. Míchejte, dokud směs nezhoustne, a podávejte.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.