• Příběhy
  • 2.4.2023

Časopis Tefal Revue č. 6 CZ - Jaro/Léto 2023

4.5 (4x)
Tefal Revue 6 casopis CZ - blog header.jpg

Drazí milovníci dobrého jídla a domácí kuchyně, také si užíváte toto období roku, kdy sílí sluneční paprsky, dny se prodlužují, slaví se příchod jara, Velikonoce, a teplé letní večery jsou takřka nadosah? Protože my ano, připravili jsme si pro vás novou dávku inspirace pro zpříjemnění pobytu na čerstvém vzduchu, ale se zachováním dobré domácí kuchyně, kterou si můžete připravit a přenést s pomocí značky Tefal prakticky kamkoli.

Ale protože jaro je tradičně také ve znamení uspořádání a vytřídění věcí v domácnosti, představíme vám hned několik tipů, díky kterým bude jarní úklid hračkou, a dokonce ze žehlení se možná stane váš nový koníček.

Spolu s odborníkem na výživu Petrem Havlíčkem se zaměříme na (nejen) jarní restart organismu a nabídneme i několik tipů na potraviny, které by se ve vašem jídelníčku zaručeně měly objevit.

Rozhodně vás ani tentokrát nemůžeme připravit o jarní dávku inspirace v podobě velikonočních receptů od oblíbeného šéfkuchaře Ondry Slaniny. A téma neopustíme, ale přesuneme se do sladké sféry, kde přiblížíme nejen všestranné pomocníky pro vaše domácí kuchtění, ale i inspirativní rozhovor s kreativní mladou cukrářkou.

Řada užitečných tipů a rad, nápadité velikonoční recepty, inspirativní a zajímavé rozhovory, ale i mnohem víc – to vše na následujících stránkách, a to včetně novinek z portfolia značky Tefal, vás, věřím, potěší již po šesté!

Michal Bučko

Generální ředitel Groupe SEB

Central Europe

PDF verzi časopisu Tefal Revue č. 6 CZ -

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše