• Svačina
  • 3.6.2024

Česnekové krevety (gambas al ajillo) - španělský recept - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Česnekové krevety (gambas al ajillo).jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 16 syrových krevet
  • 2 nasekané stroužky česneku
  • 1 malá nakrájená jarní cibulka
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 0,5 lžičky červených chilli vloček
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 0,5 lžičky mleté papriky

KROK 1: Krevety oloupejte, ocasy nechte. Smíchejte všechny ingredience v nádobě a nechte krevety marinovat alespoň 10 minut.

KROK 2: Smíchejte všechny ingredience v nádobě a nechte krevety marinovat alespoň 10 minut.

KROK 3: Vložte krevety do spotřebiče vybaveného talířem. Začněte vařit.

KROK 4: Uvařené krevety položte na servírovací misku a ihned podávejte s dalšími tapas.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše