1 kg čerstvého sýru sceďte pomocí jemného síta.
Do mísy kuchyňského robotu s nástavcem šlehače dejte 200 g cukru a 3 žloutky.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Otvorem ve víku přidejte 15 g vanilkového cukru a 100 ml smetany.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Otevřete víko a přidejte 100 g másla nakrájeného na kousky, čerstvý sýr, 50 g rozinek a 50 g konzervovaného ovoce.
Nějaké ovoce si nechejte na závěr na ozdobu.
Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.
Nalijte přípravek do utěrky a vše vložte do cedníku.
Nechejte přes noc odkapat.
Následující den vložte přípravek do formy.
Před podáváním dejte na 3 až 4 hodiny do lednice.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty