• Dezerty
  • 5.1.2024

Čokoládová terina

Čokoládová terina.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
11 min

Suroviny

  • 80 g čokoládového dortu nebo brownie, nakrájeného na kostičky
  • 40 g kousků čokolády
  • 60 g čokoládových sušenek, nalámaných na kousky
  • 70 g čokolády na vaření, 50/55 % kakaa, nasekané
  • 160 ml mléka
  • 2 středně velké vaječné bílky
  • 80 ml čokoládové omáčky

Připravte si ingredience.

Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo na pánvi. Přidejte mléko a poté bílky. Rozdělte do sklenic.

Sklenice doplňte střídáním ostatních ingrediencí. Zakryjte sklenice víčkem. Vložte je do nádoby s 200 ml vody.

Tlakové vaření: 11 minut

Podávejte teplé, přelité čokoládovou polevou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše