• Dezerty
  • 3.2.2022

Čokoládovo-kaštanové lanýže - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

12-5.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
126 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 200 g hořká čokoláda
  • 100 g slané máslo
  • 300 g kaštanový krém
  • 40 g kakao

Nakrájejte 200 g čokolády na kousky a vložte je do robota spolu se 100 g másla.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Vrchním otvorem ve víku přidejte 300 g kaštanového krému, znovu víko utěsněte zátkou a stiskněte tlačítko "Start".

Směs nalijte do silikonové formy a nechte ji alespoň 2 hodiny v lednici.

Lžící nabírejte malé kopečky směsi, obalujte je v kakau a ručně tvarujte kuličky.

Uchovávejte v lednici.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše