• Oběd
  • 29.1.2024

Dhál z tresky a čočky

dhal z tresky a čočky.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • Dva 150g filety z tresky posypané moukou
  • 100 g cibule, nasekané
  • 500 g konzervované vařené čočky
  • 100 g rajčatového protlaku
  • 18 0 ml kokosového mléka
  • Sůl a pepř
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 lžička kurkumy
  • 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého koriandru

Připravte si ingredience.

Nakrájejte cibuli.

Koriandr jemně nasekejte.

Do pánve nalijte olej.

Filety z tresky pomalu osmahněte. Vyjměte rybu z nádoby.

Přidejte zbývající ingredience kromě koriandru a promíchejte. Na zeleninu položte rybu.

Tlakové vaření: 5 minut.

Ozdobte koriandrem. Podávejte s rýží basmati.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše