KROK 1: V nádobě spotřebiče smíchejte ovesné vločky, quinou, pistácie, lískové ořechy a mandle a opékejte. Spusťte proces pečení.
KROK 2: Mezitím v malém hrnci přiveďte k varu agávový sirup, kokosový olej a skořici.
KROK 3: Nalijte do velké mísy, poté přidejte pečené obiloviny a vyloupané ovoce, rozinky a fíky. Dobře promíchejte.
KROK 4: Na dno koláčové formy vystřihněte kruh z pergamenového papíru o velikosti vaší směsi. Nalijte směs.
KROK 5: Lžící směs v koláčové formě rozprostřete a poté přitlačte, abyste vytvořili kompaktní koláč.
KROK 6: Umístěte koláčovou formu do spotřebiče vybaveného podložkou. Spusťte proces pečení.
KROK 7: Když je granola hotová, nechte ji alespoň 2 hodiny vychladit v lednici, než ji vyjmete z koláčové formy a nakrájíte ostrým nožem na tyčinky.
KROK 8: Tyčinky skladujte ve vzduchotěsné nádobě.
TIP: Quinou můžete nahradit lněným semínkem. Sušené ovoce obměňujte dle chuti.