• Oběd
  • 2.4.2024

Dušená ryba na turecký způsob - Cook4me+ Connect Tefal CY855830

Dušená ryba na turecký způsob.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 4 filety z tresky (120 g každý)
  • 400 g oloupaných a na kostičky nakrájených brambor (2 cm kostky)
  • 100 g nakrájené cibule
  • 60 g červené papriky nakrájené na kostičky (2 cm kostky)
  • 400 g rajčat, nakrájených nadrobno
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 citronová šťáva
  • 2 stroužky česneku, oloupané a nakrájené
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 2 lžíce nasekané ploché petrželky
  • Sůl

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Umístěte rybu do středu mísy.

 KROK 3: Přidejte všechny ostatní ingredience kromě oregana a petrželky.

KROK 4: Tlakové vaření: 5 minut.

KROK 5: Po uvaření posypeme oreganem a petrželkou. Podávejte horké.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše