KROK 1: Tento recept vám umožní připravit asi 8 panna cott.
KROK 2: Smetanu, mléko, cukr a agar-agar nalijte do hrnce. Na mírném ohni přiveďte k varu a míchejte stěrkou po dobu 1 minuty.
KROK 3: Nalijte tekutinu do mísy mixéru. Zavřete víko a mixujte na minimální rychlost po dobu 1 minuty.
KROK 4: Polovinu směsi nalijte do nádoby na čokoládovou vrstvu. Dejte stranou, zatímco budete připravovat vrstvu kávy.
KROK 5: Druhou polovinu nechte v míse mixéru a přidejte instantní kávu. Zavřete víko a mixujte na minimální rychlost po dobu 30 sekund.
KROK 6: Směs nalijte do poloviny formiček a vrstvu kávy dejte na 20 minut vychladit do lednice.
KROK 7: Bez mytí mísy přidejte druhou polovinu směsi s nasekanou čokoládou a kakaem.
KROK 8: Zavřete víko a mixujte při minimální rychlosti 1 minutu.
KROK 9: Opatrně nalijte na vrch kávové panna cotty a před podáváním dejte formičky na 2 hodiny do lednice.
Doporučené produkty
Štítky pro recepty