Oloupejte cibuli a česnek.
Cibuli nakrájejte na čtvrtky a 800 g dýně na centimetrové kusy.
Do nádoby robotu dejte cibuli, 20 g čerstvého zázvoru a česnek.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Špachtlí oddělte směs od okrajů nádoby.
Do robotu vložte míchací nástavec a přidejte 10 ml olivového oleje.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Přidejte 250 g rýže a 20 ml olivového oleje.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku nalijte 150 ml bílého vína.
Přidejte 800 g dýně, 500 ml zeleninového vývaru.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Otvorem ve víku přidejte sůl a pepř, 20 g smetany a 50 g parmezánu a stiskněte „Start“.
Ihned podávejte.
Doporučené produkty