Karamelové sušenky dobře promačkáme s máslem a hotové těsto vmačkáme do formy.
Necháme v lednici vychladit.
Očištěnou dýni nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce.
Zalijeme vínem a zapneme na 5 minut na tlakové vaření.
Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě.
Hotovou dýni rozmixujeme společně s nabobtnalou želatinou a necháme zchladnout na pokojovou teplotu.
Termizovaný sýr, tvaroh, cukr, vanilkový cukr, kůru a šťávu z citrónu dobře metlou smícháme. Do hotové směsi vmícháme rozmixovanou dýni.
Dobře rozmícháme a nalijeme do formy.
Párkrát sklepneme a necháme ztuhnout v lednici.
Podrobnější informace o výživových hodnotách tohoto receptu najdete v aplikaci Kalorické Tabulky.
Štítky pro recepty