• Oběd
  • 5.1.2022

Filet ze pstruha, zapečené avokádo se zeleninou, rozmačkaná mrkev, bylinkový olej #tefalfitmenu

Filet ze pstruha, zapečené avokádo se zeleninou, rozmačkaná mrkev, bylinkový olej.jpeg
Počet osob
Počet osob
2
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
20 min

Suroviny

  • 150 g pstruh filet
  • 1 ks avokáda
  • 20 g červené papriky
  • 150 g mrkve
  • 0,2 dcl olivového oleje
  • 1 ks česneku
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 ks citron
  • Čerstvé bylinky

Postup:


Ryba: 
Filet ze pstruha si nasolíme a nakořeníme, (můžeme pokapat citronovou šťávou) a dáme do 
Easy Fry Grill & Steam na program ryby.

Zapečené avokádo:
Papriku a mrkev nakrájíme na kostičky, které smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. 
Avokádo si očistíme, zbavíme pecky a naplníme nachystou paprikou a mrkví. 
Dáme zapéct na režim gril na cca 10 minut.

Mačkaná mrkev:
Mrkev si očistíme, nakrájíme na kolečka a vložíme do EFGS na program Steam na 15 minut. 
Po dokončení přidáme sůl, pepř a rozmačkáme vidličkou.

Bylinkový olej
Do mixéru si nalijeme olivový olej, přidáme bylinky podle chuti, sůl, pepř a česnek a rozmixujeme do hladka.
Já jsem na bylinkový olej použil tymián, petrželovou nať a bazalku.

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.