Filet ze pstruha, zapečené avokádo se zeleninou, rozmačkaná mrkev, bylinkový olej #tefalfitmenu
Počet osob
2
Obtížnost
lehký
Příprava
10 min
Vaření
20 min
Suroviny
150 g pstruh filet
1 ks avokáda
20 g červené papriky
150 g mrkve
0,2 dcl olivového oleje
1 ks česneku
Sůl
Pepř
1 ks citron
Čerstvé bylinky
Postup:
Ryba: Filet ze pstruha si nasolíme a nakořeníme, (můžeme pokapat citronovou šťávou) a dáme do Easy Fry Grill & Steam na program ryby.
Zapečené avokádo: Papriku a mrkev nakrájíme na kostičky, které smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Avokádo si očistíme, zbavíme pecky a naplníme nachystou paprikou a mrkví. Dáme zapéct na režim gril na cca 10 minut.
Mačkaná mrkev: Mrkev si očistíme, nakrájíme na kolečka a vložíme do EFGS na program Steam na 15 minut. Po dokončení přidáme sůl, pepř a rozmačkáme vidličkou.
Bylinkový olej Do mixéru si nalijeme olivový olej, přidáme bylinky podle chuti, sůl, pepř a česnek a rozmixujeme do hladka. Já jsem na bylinkový olej použil tymián, petrželovou nať a bazalku.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.