• Oběd
  • 27.11.2021

Francouzské ragú s klobásou a fazolemi - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

c1d2fb77-e7cb-4591-a7b8-2b627db3bcf0.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 150 g klobása Morteau
  • 200 g klobása Toulouse
  • 250 g klobása Montbéliard
  • 1/2 cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 700 g fazole haricot, namočené 12 hodin
  • 500 g malá mrkev, ostrouhaná a na tenké plátky
  • 1/2 pomeranč, na plátky
  • 1 ks svazek bylinek
  • 2 lžíce olej
  • 100 g půlený hrách (volitelné)

POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png

Nakrájejte pomeranče na silné plátky.

Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na tenké plátky.

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

Do nádoby nalijte olej.

Přidejte klobásy a osmahněte je.

Do nádoby vložte všechny zbývající ingredience.
image.png

Zamíchejte.

Doba vaření: 30 minut.

Zamíchejte a podávejte.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.