KROK 1: Připravte si ingredience.
KROK 2: Hořčici smíchejte s citrónovou kůrou, pepřem a olejem, maso marinujte. Dejte do chladničky na ½ hodiny.
KROK 3: Na bešamel rozpusťte máslo, přidejte mouku, trochu osmahneme, poté přidejte nadrobno nasekaný česnek a míchejte 1 minutu, maso marinujte. Dejte do chladničky na ½ hodiny.
KROK 4: Přilijte mléko a vařte do zhoustnutí. Mezitím dochuťte solí a pepřem a přidejte polovinu strouhaného sýra a omáčku míchejte, dokud sýr neroztaje.
KROK 5: Květák rozeberte na růžičky. Vařte ve vroucí osolené vodě 1-2 minuty. Vyberte a sceďte.
KROK 6: Mrkev nakrájejte na kolečka. Zeleninu vložte do pekáče OptiGrillu, smíchejte s nadrobno nasekanou petrželkou a na vrch nalijte bešamel.
KROK 7: Pečte 20-25 minut, poté posypte zbylým sýrem a pečte ještě několik minut.
KROK 8: Maso grilujeme na nejvyšším stupni 3-3 minuty z každé strany.
KROK 9: Když je maso hotové, podávejte ho s restovanou zeleninou. pařezy 3-3 minuty z každé strany.
Doporučené produkty