• Oběd
  • 22.4.2024

Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha) - Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30

Grilované hovězí maso s omáčkou chimichurri (Picanha).jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
10 min

Suroviny

  • 500 g proužků Rumpsteaku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • 1 jarní cibulka, nakrájená
  • 2 stroužky česneku, nakrájené
  • 2 lžíce nasekané petrželky
  • 2 lžičky sušeného oregana
  • 1 malá červená paprika, nakrájená
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 0,5 limetky (šťáva)
  • 12 cl olivového oleje
  • Sůl

KROK 1: Na přípravu omáčky: ve střední nádobě smíchejte všechny ingredience. Na maso: dochuťte solí a pepřem a poté naolejujte.

KROK 2: Zapněte svůj OptiGrill. Vyberte program "Červené maso" a stiskněte OK. Jakmile je předehřátí hotové, položte hovězí maso na gril a zavřete jej. Vařte, dokud se kontrolka nerozsvítí červeně.

KROK 3: Jakmile je maso upečené, nakrájejte ho na tenké plátky a položte na misku. Lžící polijte omáčkou chimichurri.

KROK 4: Ihned podávejte. Dobrou chuť!

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše