KROK 1: Začněte umytím a sušením paprik.
KROK 2: Vložte je do Easy Fry vybaveného talířem. Začněte vařit.
KROK 3: Papriky dejte stranou do nádoby.
KROK 4: Zatímco chladnou, připravte si marinádu. V nádobě smíchejte červený vinný ocet, olivový olej, mletý česnek, cukr, sůl, pepř a petržel.
KROK 5: Papriky před podáváním nechte alespoň 4 hodiny marinovat v lednici, aby se chutě dobře propojily.
KROK 6: Octové papriky podávejte jako předkrm nebo přílohu. Těsně před podáváním nasypte na papriky kapary naložené v octě.
TIP: Tyto marinované papriky lze uchovávat v lednici několik dní. Jsou perfektní jako doplněk k salátům, sendvičům nebo dokonce jako předkrmy samotné. Marinádu si můžete upravit podle své chuti.