• Svačina
  • 21.6.2024

Grilované papriky v octě - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

pp Grilované papriky v octě.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
12 min

Suroviny

  • 4 velké červené papriky
  • 2 nasekané stroužky česneku
  • 5 lžic červeného vinného octa
  • 1 lžíce moučkového cukru
  • 10 lžic extra panenského olivového oleje
  • 4 lžíce najemno nasekané čerstvé petrželky
  • 2 lžíce jemných kaparů naložených v octě
  • Sůl a pepř

KROK 1: Začněte umytím a sušením paprik.

KROK 2: Vložte je do Easy Fry vybaveného talířem. Začněte vařit.

KROK 3: Papriky dejte stranou do nádoby.

KROK 4: Zatímco chladnou, připravte si marinádu. V nádobě smíchejte červený vinný ocet, olivový olej, mletý česnek, cukr, sůl, pepř a petržel.

KROK 5: Papriky před podáváním nechte alespoň 4 hodiny marinovat v lednici, aby se chutě dobře propojily.

KROK 6: Octové papriky podávejte jako předkrm nebo přílohu. Těsně před podáváním nasypte na papriky kapary naložené v octě.

TIP: Tyto marinované papriky lze uchovávat v lednici několik dní. Jsou perfektní jako doplněk k salátům, sendvičům nebo dokonce jako předkrmy samotné. Marinádu si můžete upravit podle své chuti.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše