• Dezerty
  • 9.6.2022

Grilovaný ananas s vánočním krémem a hoblinami kokosu - recept od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny na grilu Tefal Optigrill Elite

Grilovaný_ananas_final.jpg
Počet osob
Počet osob
0
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 1 ananas
  • 80 g hnědého cukru
  • 500 g měkkého tvarohu
  • 2 lžíce perníkového koření
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 pomeranč
  • 1 citrón
  • 60 g hoblin kokosu

Ananas očistíme a nakrájíme na kolečka, vyřízneme střed a prohodíme s hnědým cukrem.

Tefal Optigrill Elite rozpálíme na program lilek a vložíme plátky ananasu.

Tvaroh smícháme s perníkovým kořením, přidáme šťávu a kůru z pomeranče, šťávu z půlky citrónu a moučkový cukr.

Dobře promícháme.

Kokosové plátky na sucho opražíme.

Ozdobíme ananas a podáváme.

Doporučené produkty

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše