250 gramů hub (například žampionů) nakrájených na plátky
750 mililitrů zeleninového nebo kuřecího vývaru
75 gramů čerstvého baby špenátu
0,5 šálku strouhaného parmazánu na posypání
Jakou má multifunkční hrnce Cook4me+ oproti rýžovarům výhodu? Kromě skvělé rýže, si v něm dle chuti připravíte také různé druhy rizot. A to lehce a velmi rychle. Dali byste si například houbové rizoto se špenátem? Máme pro vás recept, jak si jej v multifunkčním hrnci uvařit! Dané množství je celkem pro čtyři osoby.
Postup:
Připravte si všechny přísady.
Na dno multifunkčního hrnce na rizoto přidejte olivový olej a zapněte funkci opékání.
Na olivovém oleji opečte pórek, ke kterému následně přidejte rýži. Vše dobře promíchejte.
Do multifunkčního hrnce na rýži poté dejte nakrájené houby a přilijte vývar. Opět vše promíchejte a Cook4me + uzavřete.
Na displeji multifunkčního hrnce zvolte funkci tlakového vaření a rizoto takto vařte dalších 6 minut. Poté již máte hotovo.
Houbové rizoto posypte strouhaným parmazánem a podávejte s čerstvým baby špenátem. Výše uvedený recept na rizoto nemusíte vařit pouze manuálně, rovnou si jej do chytrého multifunkčního hrnce Cook4me+ uložte. Příště si tak na začátku vaření přímo na displeji vyberte uložený recept na houbové rizoto: Multifunkční hrnec vás bude při vaření rizota sám krok za krokem instruovat.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.