• Oběd
  • 26.7.2024

Hovězí guláš na japonský způsob - japonský recept pro Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Hovězí guláš na japonský způsob.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
25 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 800 g dušeného hovězího masa (nakrájeného na 4 cm kostky)
  • 1 lžíce mouky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule, nakrájená
  • 2 mrkve, nakrájené na 2 cm kousky
  • 150 g slaniny nakrájené na 3 cm proužky
  • 2 stroužky česneku, nakrájené
  • 33 cl japonského piva
  • 5 cl vody s 15 g kukuřičné mouky (kaše)
  • 2 lžíce nasekané petrželky
  • Sůl pepř

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Nakrájejte cibuli.

KROK 3: Opečte hovězí maso 3 minuty na oleji a mouce. Přidejte cibuli, mrkev, prorostlou slaninu a česnek. Osmahneme 2 minuty.

KROK 4: Zalijte japonským pivem a vodou s kukuřičnou moukou a vařte 1 min.

KROK 5: Tlakové vaření: 10 minut.

KROK 6: Posypeme petrželkou a podáváme.

TIP: Zneužívání alkoholu je nebezpečné pro vaše zdraví, konzumujte ho s mírou. Volte Asahi nebo tmavší pivo, jako je Sapporo Black, jinak pivo nahraďte zeleninovým vývarem. Podávejte s dušenou japonskou rýží, sezamovými semínky a čerstvým koriandrem.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše