• Oběd
  • 17.9.2023

Hovězí guláš z Cook4me Touch - šéfkuchař Ondřej Slanina

4.8 (5x)
20230626_134529.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
13 min

Suroviny

  • 700 g Hovězí kližka
  • 80g Sádlo
  • 300g Cibule
  • 4 ks Bobkový list
  • 2 lžíce Sladká paprika
  • 2 lžíce Rajčatový protlak
  • 8 ks Stroužek česneku
  • 1 ks Brambora
  • 1 lžičky Kmín
  • 0,6l Voda
  • Špetka Sůl, Pepř
  • 4 ks Nové koření
  • Špetka Majoránka
  • 1 ks Chilli paprička

Postup:

  1. Maso nakrájejte na velké kusy a smíchejte s paprikou. Cibuli nakrájejte najemno. Česnek, majoránku a pepř utřete se solí.
  2. Rozpusťte sádlo. Přidejte cibuli, bobkový list, nové koření a kmín. Zvolte rychlé opékání na 8 min.
  3. Přidejte maso s paprikou, čili papričku, osolte a opečte. Přidejte protlak a restujte. Rychlé opékání 5 min.
  4. Zalijte vodou a přidejte nastrouhanou bramboru. (Režim udržování teploty).
  5. Nastavte tlakové vaření na 30 minut.
  6. Dochuťte utřenou směsí a podávejte s chlebem.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše