• Oběd
  • 23.1.2022

Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

5-5.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
95 min

Suroviny

  • 2 cibule
  • 30 ml olivový olej
  • 500 g hovězí líčka nakrájená na kostičky
  • 250 g mrkev nakrájená na kolečka
  • 100 ml rajčatová omáčka
  • 50 ml sladké víno Pedro Ximénez
  • 50 ml voda
  • 1 list bobkový list
  • 4 brambory
  • sůl a pepř

V polovině vaření masa zkontrolujte brambory.

Jakmile budou hotové, vyjměte napařovací košík a dejte ho stranou, až do chvíle, kdy budete pokrm podávat.

Do kuchyňského robotu dejte 2 cibule nakrájené na čtvrtiny.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Otvorem ve víku přidejte 30 ml olivového oleje.

Nasaďte zpět víko a stiskněte 'Start'.

Otevřete spotřebič a přidejte 500 g masa, 250 g nakrájené mrkve, 100 ml rajčatové omáčky, 50 ml vína, bobkový list, sůl, pepř a 50 ml vody.

Umístěte 4 brambory, oloupané a nakrájené na plátky, do napařovacího košíku.

Košík umístěte do spotřebiče.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Otevřete kuchyňský robot, vyjměte malý košík a podávejte hovězí líčka dušená s mrkví rozprostřená na bramborech.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše