• Oběd
  • 22.7.2020

Hovězí maso a la moussaka - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+

Hovězí maso a la moussaka - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
8 min

Suroviny

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 600 g lilku, omytého, na 1cm kostky
  • 1 cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 400 g loupaných rajčat (plechovka), na kostičky
  • 2 lžíce čerstvě nakrájené bazalky
  • 100 ml bešamelu (krabice)
  • Sůl a pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 65 g sýru ementál, strouhaného
  • 2 stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný

Připravte si ingredience.
Hovězí maso a la moussaka - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 2.jpg

Nasekejte cibuli.

Odstraňte z česneku klíčky.

Najemno nasekejte bazalku.

Do nádoby nalijte olej.
3Hovězí maso a la moussaka - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 2.jpg
Maso opečte. Dejte stranou. Osmahněte lilek. Přidejte cibuli a česnek.

Přidejte rajčata a bešamel. Vložte zpět maso, sůl a pepř.
4 Hovězí maso a la moussaka - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 2.jpg

Doba vaření: 8 minut

Přidejte sýr, nasekanou bazalku a podávejte.

Doporučené produkty

Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání).

Souhlasím