• Oběd
  • 6.12.2024

Hovězí maso na korejský způsob - recept pro Multifunkční elektrický tlakový hrnec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Hovädzie mäso na kórejský spôsob.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
25 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 800 g hovězího sklíčka nakrájeného na 2 cm kostky
  • 120 g nakrájené cibule
  • 12 cl sójové omáčky
  • 50 g hnědého cukru
  • 18 cl hovězího vývaru
  • 4 stroužky česneku, oloupané a nakrájené
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 2 lžíce rýžového octa
  • 2 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru
  • 2 lžíce omáčky Gochujang
  • 2 lžíce bílých sezamových semínek

KROK 1: Připravte si ingredience.

KROK 2: Nakrájejte cibuli.

KROK 3: Do spotřebiče dejte všechny ingredience kromě bílých sezamových semínek.

KROK 4: Tlakové vaření: 30 minut.

KROK 5: Podávejte horké a posypte bílým sezamem.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše