Hovězí maso s čočkou a citronem - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
30 min
Vaření
30 min
Suroviny
600 g hovězího masa k dušení, na kostky (např. plec nebo maso na nudličky)
200 g žluté čočky (namočené v horké vodě po dobu 30 minut)
2 cibule, oloupaná a na tenké plátky
2 lžíce rajčatového pyré
1 krystalizovaný citron (bez dužiny a kůry, na tenké plátky)
2/3 lžičky kurkumy
1 lžička mleté skořice
4 sušené bobkové listy
450 ml vody
2 lžíce rostlinného oleje
Připravte si ingredience. Do nádoby nalijte olej. Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte koření. Míchejte a vařte 1 minutu. Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.