• Oběd
  • 22.7.2020

Hovězí maso s čočkou a citronem - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+

Hovädzie so šošovicou a citrónom.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 600 g hovězího masa k dušení, na kostky (např. plec nebo maso na nudličky)
  • 200 g žluté čočky (namočené v horké vodě po dobu 30 minut)
  • 2 cibule, oloupaná a na tenké plátky
  • 2 lžíce rajčatového pyré
  • 1 krystalizovaný citron (bez dužiny a kůry, na tenké plátky)
  • 2/3 lžičky kurkumy
  • 1 lžička mleté skořice
  • 4 sušené bobkové listy
  • 450 ml vody
  • 2 lžíce rostlinného oleje

Připravte si ingredience.
Hovězí maso s čočkou a citronem - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 2.jpg
Do nádoby nalijte olej.
Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí.
Přidejte koření.
Míchejte a vařte 1 minutu.
2 Hovězí maso s čočkou a citronem - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 1.jpg
Přidejte ostatní ingredience.
Osolte a opepřete.
Dobře zamíchejte.
32 Hovězí maso s čočkou a citronem - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 1.jpg

Doba vaření: 30 minut
Podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše