Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
30 min
Vaření
30 min
Suroviny
600 g hovězího masa k dušení, na malé kostky (plec nebo maso na nudličky)
250 g sušených fazolí (12 hodin namočených)
1 cibule, oloupané a na tenké plátky
100 g čerstvého špenátu, omytého a jemně nasekaného
2 sklenice petržele, omyté a jemně nasekané
1 sklenice čerstvého koriandru, omytého a jemně nasekaného
2 sušené citrony (nebo čerstvý citron na čtvrtky) - volitelné
2 lžičky mleté kurkumy
350 ml vody
2 lžíce rostlinného oleje
Připravte si ingredience. Do nádoby nalijte olej. Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí. Přidejte kurkumu. Míchejte a vařte 1 minutu. Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete. Dobře zamíchejte. Doba vaření: 30 minut Podávejte s rýží.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.