• Oběd
  • 22.7.2020

Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+

Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 600 g hovězího masa k dušení, na malé kostky (plec nebo maso na nudličky)
  • 250 g sušených fazolí (12 hodin namočených)
  • 1 cibule, oloupané a na tenké plátky
  • 100 g čerstvého špenátu, omytého a jemně nasekaného
  • 2 sklenice petržele, omyté a jemně nasekané
  • 1 sklenice čerstvého koriandru, omytého a jemně nasekaného
  • 2 sušené citrony (nebo čerstvý citron na čtvrtky) - volitelné
  • 2 lžičky mleté kurkumy
  • 350 ml vody
  • 2 lžíce rostlinného oleje

Připravte si ingredience.
Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý 2.jpg

Do nádoby nalijte olej.
Přidejte cibuli a restujte, dokud nezesklovatí.
Přidejte kurkumu.
Míchejte a vařte 1 minutu.
Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý 3.jpg

Přidejte ostatní ingredience.
Osolte a opepřete.
Dobře zamíchejte.
4Hovězí maso v perském stylu s bylinkami - recept pro chytrý 3.jpg

Doba vaření: 30 minut
Podávejte s rýží.

Doporučené produkty

Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání).

Souhlasím