• Oběd
  • 23.1.2022

Hovězí ragú s brambory a hrachovými lusky - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

5-7.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
99 min

Suroviny

  • 1 malá cibule, rozkrojená napůl
  • 2 polévkové lžíce panenský olivový olej
  • 2 polévkové lžíce mouka
  • 500 g hovězí maso, nakrájené na kostičky (2 x 2 cm)
  • 200 ml bílé víno
  • 500 ml zeleninový vývar
  • 1 polévková lžíce sušená majoránka
  • 3 polévkové lžíce rajčatový protlak
  • 800 g brambory, nakrájené na kostičky
  • 200 g hrachové lusky, rozkrojené napůl
  • několik snítka majoránka

Cibuli vložte do mísy mixéru.

Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Zapojte mixér.

Pomocí stěrky vraťte kousky cibule zpět do středu mísy.

Přidejte olej.

Zavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Hovězí maso obalte v mouce a vložte do mísy mixéru.

Uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Vmíchejte vývar, sušenou majoránku a rajčatový protlak.

Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Přidejte na kostky nakrájené brambory, hrachové lusky a stiskněte tlačítko „Start“.

Podávejte ozdobené čerstvou majoránkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše