Smícháme vodu s olejem, solí a s lžící curry pasty a rozmícháme metlou, připravíme marinádu, do které vložíme hovězí steak a necháme marinovat.
Mezitím si nakrájíme mrkev na kolečka brambory na plátky vložíme do Cook4me Connect Přidáme nakrájenou nať zelené cibulky a nakrájený česnek.
Přidáme rozmarýn, špetku muškátového květu a osolíme.
Zalijeme smetanou a zamícháme a přidáme navrch máslo, zavřeme a zapneme vaření pod tlakem na 5 minut.
Po skončení nasadíme na hrnec Extra Crisp lid a brambory zapečeme horkým vzduchem na program 15 minut.
Steak vkládáme do grilu až když brambory dáme zapékat s Extra Crsip Lid.
Hovězí steak vložíme do Optigrillu na program Steak středně propečený crisp.
Steak nakrájíme na plátky a servírujeme se zapečenými brambory, odzobíme petrželkou.