Hovězí Stroganov - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
20 min
Vaření
55 min
Suroviny
1 kg hovězího sklíčidla a holeně, na kousky po 100 g
1 cibule, oloupaná a na čtvrtky
500 g žampionů, oloupaných a na čtvrtky
250 g uzené klobásy, na dva nebo tři díly
20 g másla
100 ml bílého vína
2 lžíce rajčatového pyré
2 lžičky papriky
2 lžíce petržele, omyté a nasekané
Tradiční hořčice a zakysaná smetana k servírování
Připravte si ingredience. Omyjte a nasekejte petržel. Do nádoby vložte máslo. Rozpusťte. Přidejte houby a smažte je, v případě potřeby v několika dávkách. Maso vyjměte. Vlijte víno. Přidejte hovězí maso. Přidávejte vodu, dokud nejsou ingredience ponořeny. Přidejte cibuli, klobásy, papriku, rajčatové pyré, sůl a pepř. Doba vaření: 55 minut Přidejte petržel a houby. Podávejte se zakysanou smetanou a hořčicí.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.