KROK 1: Vložte hovězí žebro do velké skleněné nebo keramické misky a marinujte.
KROK 2: V nádobě prošlehejte sójovou omáčku s whisky, medem, zázvorem, bílým pepřem, sezamovým olejem, skořicí a muškátovým oříškem.
KROK 3: Nalijte marinádu na hovězí žebro a otočte, aby se dobře obalilo. Přikryjte a dejte na 4 hodiny do chladničky.
KROK 4: Sceďte šťávu z marinády a v malém hrnci ji na mírném ohni vařte, dokud nezhoustne.
KROK 5: Vyjměte hovězí žebro z lednice a nechte ho před vařením asi 30 minut odstát při pokojové teplotě.
KROK 6: Potřete hovězí žebro redukovanou marinádou.
KROK 7: Vložte hovězí žebro do spotřebiče s talířem. Spusťte proces vaření.
KROK 8: Vyjměte hovězí žebro a nechte ho 5 až 10 minut odpočinout přikryté alobalem.