Indické zelené kari s fazolemi mungo a rýží - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
10 min
Vaření
7 min
Suroviny
160 g propláchnutá rýže basmati
440 ml voda
1 lžička zelená kari pasta
70 g mungo fazole, namočené 12 hodin
1 ks oloupaná a nakrájená cibule
2 ks oloupaný, očištěný a rozdrcený stroužek česneku
2 lžíce mleté pistácie
2 lžičky pistáciová pasta
sůl, pepř
POSTUP:
Připravte si přísady. Vložte všechny přísady kromě pistácií do hrnce a důkladně promíchejte, aby se kari pasta a pistáciová pasta dobře smíchaly.
Příprava v tlakovém hrnci: 7 minut.
Podávejte ozdobené pistáciemi. DOBROU CHUŤ!
POZNÁMKA:
Tento recept můžete samozřejmě také připravit se žlutou nebo červenou kari pastou. Pokud vám to čas dovolí můžete osmažit cibuli na malém množství oleje nebo ji nechat zkaramelizovat přidáním trochy cukru.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.