• Oběd
  • 29.1.2022

Indické zeleninové kari - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

10-45.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
9 min
Vaření
Vaření
26 min

Suroviny

  • 1 velká cibule, nakrájená na čtvrtky
  • 2 stroužky česneku, rozkrojené napůl
  • 1 cm zázvor, jemně nasekaný
  • 1 sušené chilli
  • 2 polévkové lžíce olej
  • 0.5 čajová lžička mletý koriandr
  • 0.5 čajová lžička mletý kmín
  • 0.5 čajová lžička mletý kardamon
  • 0.5 čajová lžička mletá hořčičná semínka
  • 1 čajová lžička kurkuma
  • 100 ml voda
  • 400 kokosové mléko
  • 1 kostka zeleninový vývar
  • 2 čajové lžičky sůl
  • 600 g pevné brambory, nakrájené na kostičky
  • 2 mrkev, na 1 cm plátky
  • 150 g dýňová dužina, nakrájená na kostičky

Cibuli, česnek, zázvor a chilli vložte do misky kuchyňského robota.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Připojte nástavec mixéru. Vraťte ingredience stěrkou zpět do středu.

Přidejte olej a koření.

Uzavřete víko a stiskněte 'Start'.

Přidejte 100 ml vody, 400 ml kokosového mléka, kostky vývaru a sůl a poté stiskněte tlačítko „Start“.

Přidejte brambory a mrkev a stiskněte tlačítko „Start“.

Přidejte dýni, cuketu a hrášek a stiskněte tlačítko „Start“.

Podávejte s trochou koriandru a kokosovými hoblinami.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše