• Oběd
  • 12.10.2023

Italské vepřové ragú

3.7 (3x)
IT pork ragu.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
20 min

Suroviny

  • 4 oloupané stroužky česneku
  • 2 lžičky olivového oleje
  • 700 g vepřové panenky, nakrájené na 2cm kostky
  • 1 nakrájená cibule
  • 2 mrkve nakrájené na malé kostky (250 g)
  • 1 stonek celeru, nakrájený nadrobno
  • 500 g rajčatového protlaku
  • 2 lžíce rajčatové pasty
  • 2 kostky hovězího vývaru
  • 4 lžíce italského koření
  • Sůl, pepř

1. Připravte si ingredience. Česnek nasekejte.

2. Do nádoby nalijte olivový olej.

3. Opečte maso ze všech stran. Přidejte cibuli a česnek. Opékejte po dobu 4 minut.

4. Přidejte zbývající ingredience. Dochuťte solí a pepřem.

5. Tlakové vaření: 20 minut.

6. Podávejte s bramborovou kaší.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše