• Svačina
  • 18.11.2020

Italský telecí závin - recept pro Cook4Me+

Italian veal terrine_4.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 280 g telecích filetů
  • 60 g vepřového masa, nasekané (nebo slanina)
  • 4 plátky italské šunky
  • 40 g pepřového pecorino sýru, strouhaný
  • 2/3 nastrouhané citronové kůry
  • 1 stroužek česneku, oloupaný, drcený
  • 30 g chlebové strouhanky
  • 2 lžíce petrželky, umyté a nasekané
  • Sůl
  • Pepř

Připravte si přísady.
Italian veal terrine_1.jpg
Sklenici vyložíme polovinou šunky. 
Nakrájejte zbytek šunky s telecím a vepřovým.
Smíchejte s ostatními ingrediencemi a vzniklou směsí naplňte sklenice.
Italian veal terrine_2.jpg
Zavřete sklenice víčky.
Do varné nádoby nalijte 200 ml vody.
Vložte sklenice do varné nádoby.
Uvařte zbytek šunky s telecím a vepřovým masem pomocí vaření pod tlakem po dobu 7 minut.
Italian veal terrine_3.jpg
Vyklopte ze sklenic na talíř.
Podávejte za tepla nebo i za studena.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše