• Dezerty
  • 3.2.2022

Jahodovo-rybízová polévka - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

12-45.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
2 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 500 g jahody
  • 100 g červený rybíz
  • 3 polévkové lžíce med
  • 2 polévkové lžíce šťáva z citronu
  • 100 ml voda

Jahody omyjte a očistěte.

Nakrájejte je na kousky.

Rybíz omyjte a odstraňte stopky.

Do mísy robota opatřeného sekáčkem vložte 500 g jahod, 100 g červeného rybízu, 2 polévkové lžíce citronu, 100 ml vody a 3 polévkové lžíce medu.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Dejte ztuhnout do mrazáku.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše