• Dezerty
  • 26.7.2024

Jahodový sorbet - japonský recept pro varný mixér Tefal Perfectmix Cook

Jahodový sorbet.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
1 min

Suroviny

  • 500 g jahod
  • 150 g agávového sirupu

KROK 1: Vložte skleněnou nádobu do mrazáku.

KROK 2: Jahody nakrájejte na 4 a zmrazte je na talíři přesně na 2 hodiny.

KROK 3: Nalijte agávový sirup a jahody do mixéru. Zavřete víko a rozmixujte.

KROK 4: Nalijte zmrzlinu do skleněné nádoby a před podáváním zmrazte na 3 hodiny.

KROK 5: Před podáváním sorbet uhlaďte stěrkou.

TIP: Kvalitní jahody zlepší chuť a texturu vašeho sorbetu. Jahodový sorbet je v Japonsku oblíbený pro svou osvěžující chuť a přirozenou sladkost.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše