• Oběd
  • 10.4.2025

Jarní jehněčí grilované na bylinkách - Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30

Jarní jehněčí grilované na bylinkách.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 4 plátky jehněčí kýty (250 g každý)
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
  • 4 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu
  • 4 lžíce nasekané čerstvé máty
  • 2 stroužky česneku, nakrájené
  • 1 lžička květ soli

KROK 1: V nádobě smíchejte všechny ingredience a vytvořte marinádu. Každý plátek masa obalte a nechte 2 hodiny louhovat v lednici.

KROK 2: Zavřete gril a zapněte jej. Automaticky se zvolí ruční program. Tlačítkem M vyberte nastavení červené barvy a stiskněte OK. Po předehřátí vložte plátky masa na gril a opékejte 7 minut.

KROK 3: Ihned podávejte.

TIP: Chcete-li chutě zkoncentrovat, použijte vakuový svařovací stroj a vložte jehněčí maso s marinádou do lednice na 2 hodiny nebo déle. Jehněčí kýtu můžete doplnit gratinovaným bramborem nebo opečenou zelenou zeleninou.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše