• Rady & Tipy
  • 20.7.2022

Jedním klikem šéfkuchařem díky multifunkčnímu varnému kuchyňskému robotu Click & Cook - Letní recepty #TefalLetniRecepty

video bannery letni recepty CZ te-blog_1200x675px.jpg

Značka Tefal opět pozvedla domácí vaření na úroveň hodnou kulinářských špiček. Teď už je skvělé vaření dostupné opravdu každému, bez výjimek. S novým varným kuchyňským robotem Click & Cook se doslova proklikáte do gastronomického nebe. Click & Cook vám nabídne až 600 receptů z celého světa, stačí si jen vybrat, protože robot pomůže suroviny zvážit, upraví je, a nakonec i uvaří nebo připraví k pečení, a tím vám ušetří spoustu času, energie i peněz.

Varný kuchyňský robot Click & Cook, který jednoduše umí vše

V každé domácnosti, kde se dobře jí, by neměl varný robot Click & Cook (FE506130) chybět, nejenže usnadní vaření na maximum, ale významně šetří váš čas, který můžete věnovat své rodině třeba právě u skvělého jídla. Revoluční kuchyňský robot disponuje 600 recepty, které jsou integrované ve spotřebiči. Stačí si jen vybrat a pak už jen sledovat instrukce na přehledném sedmipalcovém displeji. Robot vás bude postupně navádět, které suroviny a kolik jich vložit, co s nimi udělat, a nakonec pomocí jednoho z deseti automatických programů jídlo uvaří, upeče nebo upraví na páře.

Rychle, snadno, zdravě

Recepty, kterými Click & Cook disponuje byly vytvořeny a pečlivě vybrány s ohledem na nejnovější trendy zdravého stravování a na úsporu času stráveného v kuchyni. Úspora času jde samozřejmě ruku v ruce i se šetřením energií. Aktuálně je zdlouhavé vyvařování na několika plotýnkách, pečení v troubě, případně použití několika dalších spotřebičů pro úpravu surovin poměrně velkým luxusem. Click & Cook zastane práci všech těchto spotřebičů a díky přednastaveným receptům zamezí i plýtvaní potravinami.  

Romantická večeře ve dvou nebo vánoční hostina

Přesná digitální váha odváží od minimálního množství 1 g, například koření, až po 5 kg těsta nebo polévky. V Click & Cook uvaří snadno monoporci student na koleji, romantickou večeři pro dva vykouzlí i nezkušený kuchař, a naopak ta nejnáročnější hospodyně připraví vánoční hostinu pro tři generace rodiny. Ti všichni to zvládnou díky praktickému objemu 3,6 l hlavní nádoby Click & Cook a 32 funkcím mezi nimiž vaření, míchání, krájení, mixování, hnětení, šlehání, výroba ledové tříště, mletí ořechů, vaření v páře a dalším.

Myslí na vás i na životní prostředí

Vaření je zábava, když nás nestraší hromady špinavého nádobí ve dřezu, se kterými je třeba se vypořádat. A s Click & Cook to skutečně není třeba, protože vše se odehrává v jedné nádobě, kterou velice snadno vyčistíte, je-li třeba, mezi jednotlivými kroky vaření pomocí automatické funkci čištění. Jakmile je hotovo, opláchnete komponenty a hlavní nádobu robota, který je velmi snadno rozebíratelný a také stohovatelný, takže nezabere příliš místa, ať už na kuchyňské lince nebo ve skříňce.

Všechny výrobky značky Tefal se pyšní šetrným přístupem k životnímu prostředí. Díky garanci dlouhodobé opravitelnosti spotřebiče, se budete z kuchyňského robota Click & Cook těšit dlouhou a rozhodně jej nebudete chtít vyměnit za žádný jiný, protože s Click & Cook je jedním klikem dokonalý.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ S TEFAL

Zapojte se do velké Tefal Instagram SOUTĚŽE.

PODMÍNKY: Uvař – vyfoť – nasdílej své nejlepší a nejoblíbenější moderní jídlo v příspěvku na Instagramu.

1. Sleduj Instagram účet @tefalcz

2. Označ @tefalcz na fotce a v textu.

3. Do textu hlavně nezapomeň přidat hashtag #TefalLetniRecepty

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše