65 g čokolády na vaření, 50/55 % kakaa, jemně nasekané
1 lžička cukru
2 bílky
30 g másla (nejlépe jemně soleného)
Připravte si ingredience. V misce vyšlehejte bílky. Přidejte cukr a šlehejte, dokud se nevytvoří kopečky. Odložte stranou. Rozpusťte máslo. Jakmile se rozpustí, přidejte čokoládu a za stálého míchání také rozpusťte.
Nalijte do jiné misky. Přidejte bílky ve dvou dávkách. Před podáváním dejte na několik hodin vychladit.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.