• Oběd
  • 4.3.2024

Jehněčí kotletky s citronem, rýží a zeleninou

Jehněčí kotletky s citronem, rýží a zeleninou.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 2 nasekané stroužky česneku
  • 0,5 bio citronu (kůra)
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 8 malých jehněčích kotlet
  • 200 g vařené bílé rýže
  • 50 g vařeného hrášku
  • 50 g vařených fazolí
  • 50 g vařených mangetout
  • Sůl, pepř

Oloupejte a nakrájejte stroužky česneku. Ve velké míse smíchejte citronovou kůru, polovinu olivového oleje se solí a pepřem.

V této marinádě namočte jehněčí kotlety a nechte 10 minut vstřebat.

Před přidáním ingrediencí rozpalte pánev na vysokou teplotu a počkejte, dokud Thermo-Signal úplně nezčervená. Vložte jehněčí kotlety do pánve z opékejte každou stranu 2 minuty.

Rozložte rýži na servírovací talíře, na ně položte jehněčí kotlety a poté zeleninu. Ozdobte citronovou kůrou. Dobrou chuť!

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše