• Oběd
  • 14.4.2025

Jehněčí kýta v bylinkové krustě - Zdravá horkovzdušná fritéza 3 v 1 EASY FRY & STEAM FW201

Jehněčí kýta v bylinkové krustě.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
100 min

Suroviny

  • 1,3 kg jehněčí kýta
  • 50 g strouhanky
  • 4 g soli
  • 1 lžíce oregana
  • 1 lžíce tymiánu
  • 4 cl olivového oleje

KROK 1: Připravte si krekry. Všechny ingredience smíchejte v nádobě a dejte stranou.

KROK 2: Umístěte stehno bez krekry do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.

KROK 3: Vyjměte stehno a roztáhněte krekr přes horní část nohy, pevně zatlačte.

KROK 4: Umístěte stehno zpět do přístroje. Restartujte proces vaření.

KROK 5: Ihned podávejte.

TIP: Pro ještě chutnější maso marinujte kýtu s bylinkami a olivovým olejem několik hodin před vařením.

Recept najdete v aplikaci My Tefal

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše