Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
15 min
Suroviny
800 g jehněčí plece na 30/40g kostky zaprášené moukou
2 cibule, oloupané a nasekané
200 g ostrouhaných mrkví nasekaných na proužky
400 g žampionů, lišek, hříbků, omytých
1 svazek bylinek
2 oloupaný stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný
400 g brambor, oškrábaných, na velké kousky
2 lžíce rostlinného oleje
Sůl a pepř
150 ml vody
Připravte si ingredience. Do nádoby nalijte olej. Kostičky masa osmahněte (v případě potřeby v dávkách). Maso vyjměte. Osmažte houby. Přidejte vodu, maso a ostatní přísady až po brambory. Přidejte koření. Doba vaření: 15 minut Podávejte!
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.