• Oběd
  • 22.7.2020

Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+

Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me+
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 800 g jehněčí plece na 30/40g kostky zaprášené moukou
  • 2 cibule, oloupané a nasekané
  • 200 g ostrouhaných mrkví nasekaných na proužky
  • 400 g žampionů, lišek, hříbků, omytých
  • 1 svazek bylinek
  • 2 oloupaný stroužek česneku, bez klíčku a nasekaný
  • 400 g brambor, oškrábaných, na velké kousky
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • Sůl a pepř
  • 150 ml vody

Připravte si ingredience.
Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 2.jpg

Do nádoby nalijte olej.
Kostičky masa osmahněte (v případě potřeby v dávkách).
Maso vyjměte.
Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 3.jpg

Osmažte houby.
Přidejte vodu, maso a ostatní přísady až po brambory.
Přidejte koření.
Jehněčí po lesnicku - recept pro chytrý hrnec Tefal Cook4Me 4.jpg

Doba vaření: 15 minut
Podávejte!

Doporučené produkty

Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání).

Souhlasím